The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 3000WATT
ΟΔΗΓΙΕΣ
Γεμίστε το βραστήρα με νερό (τουλάχιστον μέχρι τη μέση).
Γυρίστε τον θερμοστάτη στη θέση"0"και ορίστε τους βαθμούς ανάλογα με το πτηνό.
Όταν η θερμοκρασία φτάσει στους βαθμούς που έχετε ορίσει,βυθίστε το πουλερικό στο νερό του βραστήρα και ανακινήστε για λίγο(συνιστούμε το ζεμάτισμα στους 80-85 βαθμούς π.χ κότας).
Ελέγξτε αν θα βγει το φτερό του πουλερικού. Αν μπορούν να τραβηχτούν τα φτερά,το ζεμάτισμα είναι ικανοποιητκό. Αν όχι, βουτήξτε ξανά το πουλερικό. (Μην αφήνετε το πουλερικό πολύ ώρα στο βραστήρα διότι τραυματίζει το δέρμα του).
Όταν υπάρχει χαμηλή θερμοκρασία νερού από αυτή που αρχικά έχουμε ορίσει, τότε θα πρέπει να ανέβασουμε περισσότερο τους βαθμούς από τον βραστήρα και αύτο συμβαίνει επειδή το αισθητήριο θερμοκράσιας είναι εγκατεστημένο εξωτερικά της δεξαμένης και για αύτο υπάρχει διαφορά θερμοκρασίας νερού(π,χ εάν ζητάμε 60°C τότε θα πρέπει να ορίσουμε στο θερμοστάτη 70-75°C).